Blokkades

Blokkades

Blokkades zijn aan de ene kant gevoelens van lichamelijke of geestelijke pijn die je kunt waarnemen in je lichaam en in je denkende geest. Aan de andere kant vindt je blokkades in het energieveld om het lichaam,,de aura en in de chakra’s in het lichaam.

Sommige blokkades kunnen in je lichaam waarnemen als pijnklachten, ,vermoeidheid of ziektes. Andere blokkades merk je helemaal niet op, hooguit in een onbehagelijk gevoel, een vage angst of onzekerheid. Blokkades kunnen jarenlang aanwezig zijn voordat de klachten of ziekten zich manifesteren.

Blokkades ontstaan doordat je in de loop van je leven een aantal onprettige of negatieve ervaringen meemaakt. Sommige nare ervaringen kun je  nog wel herinneren en als je deze hebt kunnen verwerken heb je hier geen last meer van. Andere ervaringen ben je misschien vergeten of zijn weggedrukt. Je kunt hierbij denken aan boosheid die niet geuit kon worden, stil verdriet of pesterijtjes op school. Het zijn allemaal blokkades die zich eerst in je aura hebben opgeslagen en later in de chakra’s.

Het is mijn taak als magnetiseur om deze blokkades op te sporen en alle energieniveaus zoveel mogelijk te zuiveren en aan te vullen met positieve energie zodat de balans optimaal wordt.

Magnetiseren, magnetiseur in Purmerend: Hulp bij psychische en lichamelijke klachten, verlichting bij pijn, omgaan met problemen, rouwverwerking begeleiding bij zelfontwikkeling, opheffen van chakra blokkades, energie in balans brengen.