Wat is magnetiseren?

Magnetiseren

Magnetiseren, ook wel strijken of handoplegging genoemd, werd meer dan 5000 jaar geleden in veel verschillende culturen gebruikt als een goede manier om ziekten en kwalen te bestrijden. Magnetiseren is het geven van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel waarbij het opheffen van blokkades centraal staat.

Energie is overal om ons heen. Het hele universum om ons heen is gevuld met energie en alles om ons heen straalt energie uit. Als magnetiseur kan ik deze kosmische energie gebruiken en sturen naar de plek waar de cliënt dit nodig heeft zodat heling, verwerking of verlichting plaats vindt. Ik vertaal deze energie in kleuren. Het werken met kleuren in bepaalde energielagen van de aura, in de chakra’s en de overige energiesystemen geeft goede resultaten.

De meeste mensen laten hun energie de hele dag stromen en zijn zich niet bewust van de kracht hiervan. Veel van deze energie gaat op aan de problemen die we hebben, de stress die we ervaren, malen en piekeren over de toekomst, relatie of het verwerken van verliezen. Met andere woorden: we gebruiken onze energie niet bewust en gericht. Hierdoor kunnen we deze energie niet sturen naar positieve zaken.

Als magnetiseur gebruik ik deze energie bewust als een soort lichtbundel, niet om mij te concentreren op deze problemen, maar juist om het los te laten en te ontspannen.

Magnetiseren, magnetiseur in Purmerend: Hulp bij psychische en lichamelijke klachten, verlichting bij pijn, omgaan met problemen, rouwverwerking begeleiding bij zelfontwikkeling, opheffen van chakra blokkades, energie in balans brengen.